Servicetekniker til JH Forsuring NH4+ og JH MiniStrø

Nov 5, 2019 in Nyheder

Vi søger endnu en servicetekniker, som skal arbejde med begge vores topprodukter – JH Forsuring NH4+ og JH MiniStrø.
Du vil blive en del af et stærkt og dedikeret team, som dækker hele processen fra afgivelse af tilbud og tegning kontrakter, over produktion og montage, installation og idriftsættelse, til gennemførelse af skemalagte serviceeftersyn.
Som person er du energisk, struktureret og udadvendt. Du skal fungere godt i et team, men det er lige så vigtigt, at du kan stå på egne ben, når du er undervejs på installationsopgaver og serviceeftersyn.
Vi søger en dygtig og kvalitetsbevidst ”multi-håndværker”, gerne med baggrund som automekaniker, automatiktekniker eller elektriker. Det er vigtigt, at du har en god erfaring med el-arbejde, og vi søger personer med gode IT-kundskaber. Kendskab til landbruget er en fordel, men ikke et krav. Derudover skal du kunne kommunikere på dansk i skrift og tale, ligesom kandidater med gode engelsk-kundskaber vil blive foretrukket.
Vi tilbyder dig en spændende og afvekslende stilling, hvor du har stor indflydelse på den løbende planlægning af opgaverne. Vi er meget kundefokuseret, og vi sætter innovation og fleksibilitet i højsædet, både internt og eksternt. Organisationen er flad og uformel, og vi arbejder konstant på at sikre den højest mulige trivsel og arbejdsglæde – til gavn for virksomheden, medarbejderne og ikke mindst kunderne.
Hvis dette har vakt din interesse, så må du meget gerne sende din kortfattede ansøgning samt dit CV til Adm. Direktør Lars Rahbæk, lr@jhagro.com.
Vi ser frem til at høre fra dig