JH Agro etablerer en Kundesupport funktion

Nov 5, 2019 in Nyheder

Hos JH Agro har vi en stigende eksportandel på JH Forsuring NH4+ og JH MiniStrø, og det har medført et stigende behov for en person dedikeret til support. Vi har derfor udnævnt Thorstein F. Hansen, til Supportansvarlig. Thorstein har hidtil arbejdet som servicetekniker på JH Forsuring NH4+.

Thorstein overtager ansvaret for support overfor forhandlere og kunder, både i Danmark og på eksportmarkeder, og han vil blive dybt involveret i uddannelsen af nuværende og eksisterende forhandlere, samt salgsmedarbejdere og serviceteknikere.

Thorstein har været meget involveret i udviklingen af vores styringer til JH Forsuring NH4+ og JH MiniStrø, og i den nye stilling overtager han ansvaret for dette arbejde. Sidst, men ikke mindst, vil Thorstein sammen med vores Kvalitetschef Mette Klit være involveret i udarbejdelse og opdatering af den samlede produktdokumentation på begge produkter.

Vores Kundesupport, og dermed Thorstein, vil være tilgængelig indenfor vores normale åbningstider, som fremgår af vores hjemmeside www.jhagro.com.

Vi glæder os til at implementere dette væsentlige løft af vores Kundesupport funktion, og ønsker Thorstein held og lykke med de nye ansvarsområder og arbejdsopgaver.