Ken Hyldgård stopper hos JH Agro

Nov 19, 2018 in Nyheder

Salgs- og Udviklingschef Ken Hyldgård har valgt at opsige sin stilling hos JH Agro, og i stedet forfølge nye karrieremæssige udfordringer.

Ken Hyldgård besidder stor viden om vores største produkter, og derfor et det naturligvis et tab for virksomheden, at Ken nu vil starte et nyt kapitel i karrieren. Vi har dog over de seneste år opbygget en stor viden og erfaring blandt vores øvrige medarbejdere, så derfor er vi alligevel meget fortrøstningsfulde for fremtiden, ikke mindst indenfor gylleforsuring, hvor der venter virksomheden en markant omsætningsvækst i de kommende år.

Vi har aftalt, at Ken fortsætter i virksomheden et stykke tid endnu, så han kan medvirke til at færdiggøre nogle projekter og opgaver, og ikke mindst bidrage til at gennemføre en god overdragelse af ansvars- og arbejdsopgaver. Ken vil dog, efter gensidig aftale, ikke komme til at deltage på udstillngen Agromek, som finder sted i Herning i dagene 27.-30. november.

Vi takker Ken for hans indsats i virksomheden, og ønsker ham held og lykke i hans fremtidige virke.

Lars Rahbæk, Adm. Direktør

JH Agro A/S