JH Agro og Uni-El underskriver langsigtet samarbejdsaftale

Nov 4, 2018 in Nyheder

Uni-El i Rimmerhus ved Videbæk og JH Agro har samarbejdet igennem en længere årrække, og fredag den 2. november blev dette samarbejde formaliseret i en langsigtet strategisk samarbejdsaftale.
JH Agro oplever i øjeblikket en stor efterspørgsel efter vores teknologi til gylleforsuring, ikke mindst fra UK, hvor det er blevet til en række store ordrer de seneste måneder. Her skal Uni-El levere styre- og el-tavler.
Disse ordrer forpligter, ikke mindst på kvalitet og leveringstid, og derfor er det afgørende for JH Agro, at vi har gode partnere, som kan levere de væsentligste komponenter til vores produkt JH Forsuring NH4+ – til den rigtige pris, i høj kvalitet, og altid til tiden.
Det har været helt naturligt for JH Agro at indgå i en langsigtet og gensidig forpligtende aftale med Uni-El. Vi har en rigtig god kemi, vi har den samme tilgang til dansk kvalitet, og så glæder det os, at den helt rigtige leverandør og partner også er lokalt forankret.
Vi ser frem til et rigtigt godt samarbejde i de kommende år.

På billederne ses tv. Lars Rahbæk og Søren Rævdal fra JH Agro, og th. Morten Frank Mogensen og Lars Thiesen fra Uni-El.

http://dk.jhagro.com/
https://uni-el.dk/