Besøg JH Agro på Agromek – og vind et rejsegavekort på 10.000 kr.

Oct 30, 2018 in Nyheder

Den 27.-30. november 2018 kan du besøge JH Agro på Agromek i Herning. Du finder os i Hal K på stand 8120/8130.
I år har JH Agro sat fuld fokus på de 2 største produkter i virksomheden – JH MiniStrø og JH Forsuring NH4+. Disse 2 produkter har vundet stort indpas på det danske marked, og i de seneste år har vi oplevet en stærk stigning i efterspørgslen fra flere eksportmarkeder, ikke mindst fra England og Tyskland. Når du besøger os på standen, så kan du høre om den massive investering vi har foretaget i de 2 produkter de seneste par år, og de stærke nyheder der er kommet ud af dette.

Ny styring til JH MiniStrø
I starten af 2018 har vi lanceret en helt ny og innovativ styring til vores automatiske strønings- og fodringsanlæg. Med den nye styring kan du nu operere JH MiniStrø anlægget via mobil, tablet eller PC. Der er også implementeret en helt ny, funktionel og meget simpel touchskærm i styringen. Den nye styring giver meget større fleksibilitet i anlægget, ikke mindst fordi det nu er muligt at arbejde med flere JH MiniStrø vogne på samme skinnesystem. Der er også mulighed for at tilvælge et vægtsystem til styringen, som muliggør en meget nøjagtig fodring i stalden, og der kan relativt simpel indlægges individuelle foderkurver i styringen.

Ny serviceaftale til JH MiniStrø
Lileledes i starten af 2018 valgte JH Agro at lancere en helt ny serviceaftale til vores JH MiniStrø løsninger. Selve serviceaftalen er gratis, og du opnår tilmed en rabat på 15 % på alle reservedele til JH MiniStrø indenfor rammerne af serviceaftalen. Serviceaftalen er gældende i 2 år, og JH Agro gennemfører 2 årlige serviceeftersyn på anlægget – et hovedeftersyn og et basiseftersyn. Her betaler kunden de normale time- og kørselstakster m.m. Aftalen indbefatter også gratis Hotline hjælp, og anlægget er altid opdateret med seneste software. Det vores målsætning, at vi i tæt samarbejde med landmanden kan erstatte dyre reparationer med langt billigere forebyggende serviceeftersyn. Vi håber at kunne forlænge produktets levetid, og samtidig sikre en langt højere up-time på anlægget.

Ny serviceaftale til JH Forsuring NH4+
I Danmark er der installeret cirka 150 gylleforsuringsanlæg, enten som Infarm eller JH Agro løsninger. I dag er begge disse løsninger samlet under JH Agro, og dermed også de løbende serviceeftersyn. Der har igennem årene været tilbudt en serviceaftale, men vi må blankt erkende, at opfølgningen på disse aftaler har været mangelfuld. Derfor har JH Agro besluttet at dedikere flere ressourcer til service- og reparationsopgaver på gylleforsuringsanlæg, og i disse dage lancerer vi en helt ny serviceaftale for vores kunder. Denne serviceaftale er gældende i 2 år, og indbefatter 3 årlige serviceeftersyn, med en detaljeret beskrivelse af de opgaver, der skal løses under hvert enkelt eftersyn. Kunden betaler et fast halvårligt beløb for serviceaftalen, og dette beløb dækker både timer og kørsel. Dertil kommer, at kunden opnår en rabat på 10 % på alle reservedele til gylleforsuringsanlægget, og der er gratis Hotline hjælp samt løbende opdatering til nyeste software.

Hvis du under Agromek besøger JH Agro og bestiller en ny styring til JH MiniStrø, eller tegner en serviceaftale på enten JH MiniStrø eller JH Forsuring NH4+, så deltager du automatisk i lodtrækningen om et rejsegavekort på 10.000 kr. fra Holstebro RejseCenter.”

Vi glæder os til at se dig, og vi glæder os til at præsentere de mange nye produkt- og serviceløsninger fra JH Agro.

Med venlig hilsen
Lars Rahbæk
Adm. Direktør